Keller Williams Cary - Kimberlee Edwards
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 1 099 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (2d)
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  204 Hyannis, Holly Springs, NC 27540
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Cary, Chris E Edwards
  I ri - 135 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  1535 Caraleigh Mills #104, Raleigh, NC 27603
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Cary, Kimberlee Beth Edwards
  I ri - 256 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  418 Homegate, Apex, NC 27502
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Cary, Delphine Camara
  I ri - 825 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (8d)
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6216 Splitrock, Apex, NC 27539
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Cary, Matthew Peedin
  I ri - 568 orë
  Open House
  Tur Virtual
  7 bd
  6.0 ba
  metra katrorë
  ac
  5425 Live Oak, Raleigh, NC 27613
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Cary, Zach Karczewski
  I ri - 7 877 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rritja e Çmimit (127d)
  5 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  900 SW Maynard, Cary, NC 27511
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Cary, Chris Phelan
  I ri - 7 504 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rritja e Çmimit (127d)
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  902 SW Maynard, Cary, NC 27511
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Cary, Chris Phelan
  I ri - 6 976 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (228d)
  2 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  113 E Johnson, Cary, NC 27513
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Cary, Chris E Edwards
  I ri - 7 400 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rritja e Çmimit (127d)
  ac
  904 SW Maynard, Cary, NC 27511
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Cary, Chris Phelan
  I ri - 7 400 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rritja e Çmimit (127d)
  ac
  810 SW Maynard, Cary, NC 27511
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty Cary, Chris Phelan
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Kimberlee Edwards
  Numri i licencës: NC 327212

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  c07pcqerviutugonahtg.png
  Keller Williams Cary
  525 New Waverly Place, Suite 202 Cary NC 27518
  Zyrë

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.